Замість австрійського чоловіка - сексуальне рабство

8 сентября 2011 г. в 12:12

Двоє чоловіків продавали у сексуальне рабство дівчат зі східного регіону країни. Закордонні тури подільники назвали допомогою самотнім українським жінкам у пошуках іноземного чоловіка. Дівчата охоче вірили в ці байки, навіть не підозрюючи, що один з чоловіків працює професійним ілюзіоністом.

22.jpg

 

Таким став фінал тримісячної операції із виведення работоргівців на чисту воду. Поблизу посольства Польщі у Харкові правоохоронці затримали двох чоловіків та двох молодих дівчат, які мали їхати за кордон. Там красуні мали стати путанами.

Андрій Шадлер, заступник начальника управління боротьби з торгівлею людьми:

Были изъяты билеты поезда Львов-Краков для того, чтобы выехать в Польщу, а уже оттуда в Австрию. Человек по данному факту дал признательные показания, возбуждено уголовное дело.

Ще влітку правоохоронці натрапили на слід чоловіка, який їздив Луганщиною, Донеччиною та Харківщиною і шукав молодих дівчат. Мета таких пошуків, зі слів молодика, була більш ніж благородна – буцімто допомогти незаміжнім жінкам знайти свою долю за кордоном.

Сергій, шукав дівчат для рабства:

Что это за работа? – Ну, выйти замуж. – Найти себе австрийца? И вы бы помогли это сделать? – Ну, там есть друг, который как бы помогает.

Натомість одна з дівчат розповіла, що про заміжжя мова навіть не йшла. Замість руки та серця молодих австрійців сутенер пропонував їм лише ліжка іноземців. Щоб претендентки не пішли із секс-бізнесу передчасно, чоловік переконав жінок відправити замість себе недосвідчених молодих дівчат.

Хотіла стати путаною:

Он будет мне платить за это в районе 300 евро, если будет девушка красивая, хорошая, вся при себе. А вот если будет обычная девушка, то в районе 200 евро.

Подільник організатора секс-каналу виявився професійним ілюзіоністом. У справі він проходить лише як свідок.

Олександр, передавав документи:

Я вообще профессиональный фокусник. И ездил за границу работать. Я работал в Киеве. Познакомился с человеком, который предложил на визах подзаработать. И всё.

За торгівлю людьми підприємливому чоловіку загрожує 12 років в’язниці із конфіскацією майна. Дівчатам, які досі вірять у казку про принца на білому коні, правоохоронці наполегливо радять повернутися до реальності.

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

Замість австрійського чоловіка - сексуальне рабство

 

EXMO affiliate program