На Миколаївщині 16-річний хлопець напав та багаторазово зґвалтував пенсіонерку

26 октября 2011 г. в 15:20

Жінка годилась йому у прабабки, їй виповнилось 74. На своє виправдання підліток заявив – він усе вчинив буцімто не з власної волі.

nar3.jpg
Марії Петрівні 74. Жінка мешкає сама у приватному будинку і саме цим впала в око сусідському підлітку. Хлопець серед ночі вдерся до помешкання і, навіть не ховаючи обличчя, багаторазово побив та зґвалтував хазяйку.

Однак побоїв та наруги хлопцю здалось замало, тому він ще й відібрав у пенсіонерки останні 100 гривень. Щоб примусити мовчати про зґвалтування, юнак пригрозив їй розправою.

Затримання юнака стало несподіванкою як для слідчих, так і для односельців. 16-річний хлопець був зразковим школярем і ніколи у поле зору міліції не потрапляв.

11-класник повністю визнає свою провину і кається у скоєному. На своє виправдання каже, що вертався п’яний з клубу і до злочину його підштовхнула горілка.

За грабіж, наругу, а також зґвалтування у збоченій формі неповнолітньому прогнозують 10 років у колонії. Його ж жертві односельці збирають гроші ні лікування. Після знущань збоченця стара жінка не може з’їсти навіть крихти.
 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

На Миколаївщині 16-річний хлопець напав та багаторазово зґвалтував пенсіонерку

EXMO affiliate program