На Миколаївщині чоловік убив трьох молодих дівчат

20 августа 2014 г. в 13:45

На Миколаївщині чоловік убив трьох молодих дівчат, після чого затопив тіла у воді та заховав у кущах. Щоб уникнути покарання, чолов’яга перерізав на руках вени.


Оперативники затримали чолов’ягу неподалік покинутого відстійника води. Чоловік різав руки і його довелось гамувати. Там же у воді були тіла двох молодих дівчат, труп ще однієї знайшли неподалік. Затриманий зізнався, що усі жінки не старше 30-ти років і всі були його подругами. Перших двох убив за відмову в інтимі, третю вбив через сварку. Усі злочини вчиняв у стані сп’яніння. Чолов’язі 28 років, він раніше судимий, тож сяде вже довічно.


Олександр Бадера, в.о. начальника Первомайського МВ міліції:

Он распивал спиртные напитки с этой девушкой. В ходе ссоры, что произошла, он потребовал вступить от неё в половую связь, она ему отказала. После чего он нанёс ей несколько ударов в грудь и уже не мог остановиться, бил её дальше, продолжал убивать. И в это время зашла её знакомая и он, боясь всё-таки за то, что его будут искать за то убийство, он будет изобличён в совершении преступления. Чтобы скрыть следы этого убийства, он решил убить и вторую девушку.

EXMO affiliate program