На Миколаївщині чоловік вбив приятеля, який підняв руку на свою подругу

24 октября 2011 г. в 15:20

На Миколаївщині чоловік побив приятеля, який привселюдно гамселив свою подругу. Від отриманих травм той помер на місці.

kulak1.jpg

 

Інцидент стався в одному з сіл Миколаївського району. Уночі односельців розбудив несамовитий собачий гавкіт. Коли люди вийшли на вулицю, то побачили там ледь живого молодого чоловіка. Хлопця було жорстоко побито дрючком, який лежав поруч. У стікаючому кров’ю чоловіку односельці впізнали свого сусіда, тому було 25. Лікарі швидкої зафіксували лише його смерть.

 

Краплі крові на землі привели оперативників до будинку сусіда потерпілого. У приміщенні була кров та розкиданий одяг, на столі слідчі натрапили на сліди п’янки. Хазяйка оселі розповіла, що до неї в гості приходила подруга та двоє чоловіків і ті між собою побилися. Односельця, на якого вказала жінка,  затримали по гарячих слідах. Чоловік не заперечував свою провину, однак наголосив – вчинив із приятелем бійку, бо той нібито бив свою подругу.


Однак, за словами затриманого, приятель не вгамувався і після цього. Коли чоловік пішов з гостей, вулиці товариш перестрів його на вулиці із дрючком у руках. Побитий чоловік бажав поквитатися із суперником, проте наразився на жорстку відсіч. Захисник дівчини вихопив у нього палицю і нею, а також камінням вчинив побиття чоловіку.


За травми, які спричинили смерть людини, 25-річний хлопець піде за ґрати на 10 років. Тож перш ніж захищати слабших і лізти в бійку, правоохоронці радять пам’ятати про наслідки, адже цілком благородний вчинок може обернутися проти свого захисника і закінчитися вбивством та тюрмою.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

На Миколаївщині чоловік вбив приятеля, який підняв руку на свою подругу

EXMO affiliate program