На Миколаївщині чоловік викрав, побив та зґвалтував колишню дружину

5 октября 2011 г. в 16:40

Жінка звернулася до міліції, однак, попри те, що експертиза підтвердила факт побиття – правоохоронці відмовили в порушенні кримінальної справи.

 nasilie2.jpg
На Миколаївщині чоловік викрав колишню дружину. На очах у всього села він заштовхав її в автомобіль і вивіз в поле. Тут побив та зґвалтував . Однак, як потім пояснив в міліції, – у такий спосіб він просто налагоджував стосунки з колишньою дружиною.

Сусіди розказують – жінка не встигла вийти за ворота, як  колишній чоловік схопив її за волосся, силою заштовхав у машину і поїхав.  За словами Тетяни, вона кілька разів навіть втрачала свідомість. Жінку знайшов у полі її старший син. Говорить – матір лежала побита і в порваному одязі.

Трохи прийшовши до тями, Тетяна написала заяву у міліцію: судмедексперти підтвердили, що жінку побили, але – всі ці травми (струс мозку, побої) кваліфікували як легкої тяжкості. Саме тому у міліції і відмовили у порушенні кримінальної справи.

Правоохоронці звернули увагу лише на побої жінки, а викрадення і зґвалтування – до уваги не брали. Оскільки під час попередньої перевірки слів Тетяни її колишній чоловік усе заперечив.Колишній чоловік б’ється вже не вперше – каже Тетяна. Це, власне, була основна причина чому вона з ним розлучилася.

У селі чоловіка зараз немає, він виїхав. Телефоном спростував усі звинувачення, але від зустрічі з журналістами відмовився.

Журналісти з‘ясували - батько чоловіка - колишній сільський голова. Люди говорять у зв‘язку із цим їм стали погрожувати. Це, зрештою, взяла до уваги прокуратура і таки порушила кримінальну справу.  Цю інформацію журналісти  передали правоохоронцям. Начальник міліції запевнив, що все перевірить і внесе дані до кримінальної справи.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

На Миколаївщині чоловік викрав, побив та зґвалтував колишню дружину

EXMO affiliate program