На Миколаївщині чоловік застав дружину із коханцем. Донжуаном виявився.. його майбутній зять!

10 июня 2011 г. в 15:18

Хлопцю виповнилось лише 17 років. Його ж майбутня теща розміняла вже шостий десяток.


Подружжя готувалось до весілля 17-річної дочки, тому майбутній зять жив у їхній квартирі вже як повноцінний родич. Хлопець був однолітком дівчини і лише на днях відгуляв у школі останній дзвоник. Про те, що у родині справді з’явився новий член, господар дізнався, коли прокинувся вночі від пікантних звуків. Майбутня теща віддавалась коханню з недозрілим зятем.

Юрій Литвиненко, начальник Очаківського МВ міліції:

Они какое-то время общались, после чего между ними была половая связь. Их при этом застал будущий тесть.

Господар запросив зятька на чоловічу розмову до кухні і там кілька разів ударив того ножем у живіт. Зі слів чоловіка, йому кортіло відтяти казанові ще й грішний орган, однак він змилостивився і викликав хлопцю швидку.

Порізав майбутнього зятя:

Трахались или что там. – Получается, ты это всё увидел, да? – Да. Зашёл в кухню, взял ножик, ну, и нанёс удар. – Так, а за что ты ударил его ножом? – Он с жинкой моей был.

За словами лікарів, хлопця доставили у критичному стані. Юнак втратив близько трьох літрів крові і міг попрощатися з весіллям. Медики буквально повернули його з того світу. Своїм порятунком, кажуть вони, хлопець має завдячувати тестю, який вчасно викликав допомогу.

Михайло Безкоровайний, лікар:

На данный момент больной находится в удовлетворительном состоянии. Уже встал на ноги, ходит, кушает и скоро будет готовиться на выписку.

За тяжкі поранення, які ледь не призвели до смерті людини, тестю-невдасі світить 10 років тюрми. Для його майбутнього зятя, який досі гоїть рани, це добра новина. Адже тепер йому ніхто не заважатиме проводити час у колі коханої дружини та тещі. Причому одночасно з обома.

Порізав майбутнього зятя:

Ну как вышло?! Ей 50 лет, ему 17! Как это так могло выйти? Ну, вот вышло, да и всё.


Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

На Миколаївщині чоловік застав дружину із коханцем. Донжуаном виявився.. його майбутній зять!

 

EXMO affiliate program