На Миколаївщині чоловiк, що здiйснив п‘ять зґвалтувань, з дозволу суду гуляє на волі

5 августа 2011 г. в 19:50

Районний суд Миколаївщини звільнив з під варти  чоловіка, якому  закидають як мінімум п‘ять зґвалтувань.

40.jpg
Підозрюваного відпустили під  підписку про невиїзд і  зараз  імовірний насильник живе в одному селі зі своїми жертвами.

Вікторія – одна з них, 17-річна дівчина йшла додому, говорить – чоловік біг за нею слідом, потім зіштовхнув з дороги, побив і зґвалтував.

До власного будинку дівчина не дійшла буквально 200 метрів. Гвалтівник стягнув її з узбіччя вниз, аби сховати від людських очей. Запхав у рота кляп – почав бити та ґвалтувати. Скільки все це тривало – дівчина не пам’ятає. Оскільки імовірний ґвалтівник живе в одному селі з Вікторією, то дівчина його одразу впізнала. Більш того – її слова підтвердили дві експертизи.

Але під вартою чоловік пробув усього 3 дні. Суд вирішив - його можна відпустити під підписку про невиїзд. Міліція ж просить негайно взяти підозрюваного під варту, оскільки після заяви Вікторії стосовно зґвалтування й інші молоді дівчата з цього ж села почали говорити про наругу. Міліція і прокуратура беруть  це до уваги, а суд ні.


Свою провину чоловік не визнає, до нашої знімальної групи він так і не вийшов, а його дружина впевнена – нікого він не ґвалтував. Чоловік боїться говорити не тільки зі знімальної групою – він уже не ходить і селом, оскільки люди готові на самосуд.


У селі говорять – підозрюваний всім розказує, що сидіти не буде. У чоловіка нібито є знайомі  в суді. Чому Феміда відпустила чоловіка з-під варти – у всіх коментарях нашій знімальній групі відмовили.

На 8 серпня (понеділок) заплановано чергове засідання по справі зґвалтування Вікторії.  Зараз і все село, і прокуратура, і міліція вимагають у суду  – взяти підозрюваного під варту.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

На Миколаївщині чоловiк, що здiйснив п‘ять зґвалтувань, з дозволу суду гуляє на волі

EXMO affiliate program