На Миколаївщині молодий хлопець по-звірячому забив до смерті випадкового перехожого

16 июня 2011 г. в 16:14

Ввійшов в кураж і не зміг зупинитися. На Миколаївщині молодий хлопець по-звірячому забив до смерті випадкового перехожого. Той буцімто його образив.

 19.jpg
Понівечене тіло чоловіка знайшли в одному з парків Вознесенська. У небіжчика було зламано більшість кісток та вщент розбита голова. За висновком експертів, бідолаху до смерті забили руками і ногами.

Підозрюваний у злочині прийшов до міліції сам. Хлопцю 23 роки, має роботу, живе у порядній родині. За його словами, в інциденті був винен сам загиблий. Коли хлопець ішов парком, до нього причепився п’яний чоловік і попросив підкурити.

За словами хлопця, він відповів відмовою і нетверезий поліз до нього в бійку. Що сталося потім, парубку пояснити важко. Він піймав кураж і гамселив випиваку, доки той не перестав дихати.

За побиття, які призвели до смерті, молодому чоловіку світить 10 років тюрми. Щиросердне зізнання лише незначно пом’якшить вирок. Щоб уникнути такої ж долі, при зустрічах із нетверезими людьми правоохоронці просять дослухатися до однієї поради.

Олег Чорноморець, начальник міліції м. Вознесенськ:
С людьми, которые находятся в пьяном виде, ни в коем случае нельзя вступать в перепалки и тем более в драку. Т.к. один удар более трезвого человека в отношении более пьяного приведёт к необратимым последствиям.
 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

На Миколаївщині молодий хлопець по-звірячому забив до смерті випадкового перехожого

EXMO affiliate program