На Миколаївщині односелець побив та зґвалтував місцеву пенсіонерку

22 мая 2012 г. в 18:40

Жінці виповнилось 75 років, її насильнику – 61. Бабця попросила заступитися за неї свого зятя. Родич вчинив над насильником так само, як той вчинив з його тещею.

Інцидент стався в Арбузинському районі. До лікарні із побоями та переломами потрапила місцева пенсіонерка. За її словами, над нею вчинив глум сусід. За спробу жінки вчинити йому опір, насильник її нещадно побив.


Надія Дудидра, лікар: В неї були численні забої лиця, голови і грудної клітки. На рентген-знімку органів грудної клітки є перелом 10-го ребра справа. Всі травми, які вона отримала, вони пов’язані із побиттям.


Коли правоохоронці виїхали до будинку чоловіка, якого бабця звинуватила у глумі, допитати того не вдалося. Господаря знайшли мертвим. Судмедексперт вказав, що той помер аж ніяк не природною смертю.


Наталя Гальчак, експерт-криміналіст:

Телесные повреждения были явно на левой ягодице, правом предплечье. Лицо было очень изуродовано, очень побито. Явно свидетельствовало о насильственной смерти.


Слідчі знову допитали стару, проте все вказувало на її не причетність до загибелі чоловіка. Травми господарю були заподіяні зі значною силою, якою жінка просто не володіє.


Микола Серга, начальник Арбузинського РВ міліції:

Причина цього знущання те, що він запропонував бабусі вступити з нею в половий акт неприроднім шляхом, в результаті чого бабуся відмовилася.


Євдокія Арсентівна, пережила зґвалтування:

То він мене, ізвінітє за вираженіє, і так і так. Як хотів, так наді мною іздівався.


Після тривалої розмови бабця зізналась, що розповіла про наругу своєму зятю і попросила за неї заступитися. Коли того запросили на розмову, чоловік зізнався у злочині, проте вини своєї не визнав. Мовляв, вчинив над насильником по заслугах – око за око, зуб за зуб.


Зізнався у злочині:

Я психонув, бо я не видержав, це не перший раз. Побіг до нього і налупцював його добре. Я його побив гарненько так, як він побив тещу.


Якщо теща уникне ув’язнення, то її зятю-меснику вбивство людини стане у 10 років тюрми. Слідчі закликають у подібних випадках відразу звертатися до міліції і застерігають від самосуду, інакше той зробить ситуацію непоправною.


Євдокія Арсентівна, пережила зґвалтування:

 Він узяв мені дав отаку кружку бражки, каже, пий. Пий, сука!І він став мене молотити. Перший раз «ні», другий раз «дай мені!», ізвінітє за вираженіє.

EXMO affiliate program