На Миколаївщині пенсіонерка стала жертвою неповнолітнього ґвалтівника

12 октября 2011 г. в 16:58

Жінці 67 років, її насильник лише кілька місяців тому закінчив школу. За словами хлопця, відразу після зґвалтування його буцімто спіткала амнезія.

 nar3.jpg
Хлопець вчинив наругу над пенсіонеркою просто у її будинку. Пізно ввечері юнак вибив двері до оселі та вдерся усередину. Там підліток побив хазяйку та наказав виконати всі його статеві забаганки. Стара жінка була змушена скоритися.

У насильнику жінка впізнала 17-річного хлопця, який живе по сусідству. Хлопець лише влітку закінчив школу. Коли юнака затримали, він не заперечив, що зґвалтував стару, однак висунув свою версію подій. Буцімто увечері друзі пригостили його горілкою, тому що він після цього накоїв – не пам’ятає.

За версією хлопця, усе сталося за згодою самої бабці, інакше, мовляв, він у будинку б не опинився. От тільки чому стара жінка розбила йому за це носа і роздерла обличчя, юнак путньо пояснити так і не зміг.

На даний час за фактом інциденту слідчі проводять остаточні експертизи. Їхній результат вирішить подальшу долю неповнолітнього збоченця. І навіть якщо підліток потрапить до тюрми, зґвалтовану ним пенсіонерку це навряд чи втішить.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

На Миколаївщині пенсіонерка стала жертвою неповнолітнього ґвалтівника

EXMO affiliate program