На Миколаївщині п’яний чоловік зарізав своїх тестя і тещу

11 октября 2011 г. в 08:52

Зять вимагав від них віддати рушницю, аби він застрелив свого кривдника. Коли ті відповіли відмовою, він пустив їх обох під ніж. Щоб уникнути відповідальності за злочин, вбивця тим же ножем полоснув себе по венах.

nog11.jpg
Бійня сталась серед білого дня у Снігурівському районі. До міліції подзвонили односельці та повідомили , що селом ходить нетверезий озброєний чоловік та стріляє з рушниці. Жертвами безумця стало подружжя пенсіонерів, які тримали рушницю в будинку. Коли чоловік прийшов до них та наказав віддати йому зброю, ті відмовились. За це чолов’яга зрешетив їх ножем. Кат доводився старим зятем.

До приїзду міліції односельці самі спіймали та обеззброїли стрілка. Затримати убивцю не складало великих зусиль. Після різанини свата з тещею та стрілянини у селі чоловік спробував накласти на себе руки. Однак на останній крок так і не наважився.

Чоловік пояснив, що рушниця була йому потрібна, щоб убити сусіда. Той нібито вчинив у нього велику крадіжку. Єдине місце, де месник міг дістати зброю, був будинок його родичів.

За смерть тестя зятю світить 10 років тюрми. Якщо теща повторить долю чоловіка, покарання подовжиться вдвічі. Станом на сьогодні жінка перебуває в реанімації. Сам зять не може досі втямити, що накоїв. Каже, просто знесло дах.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

На Миколаївщині п’яний чоловік зарізав своїх тестя і тещу

EXMO affiliate program