На Миколаївщині п’яний водій влаштував бійню на дорозі

29 июня 2011 г. в 13:32

Садист спробував машиною задавати собаку, а коли перехожий спробував його зупинити, напав на того з ножем. Коли безумця затримали, в багажнику знайшли ще й закривавлену напівживу жінку.

16a.jpg

 

Божевільний випадок стався в одному з сіл. Люди побачили, як невідомий водій гнався за собакою та намагався того задавити. За пса заступився один з односельців і дорого за це заплатив. Водій вийшов з машини та кілька разів ударив того ножем.

Сколько ножевых ранений у тебя? – Три. – А в какую область? Смотрю, в печень. – Здесь и желудок в трёх местах.

Агресивного водія затримав наряд міліції. У багажнику машини патруль знайшов напівпритомну закривавлену жінку. Як з’ясувалось, це дружина затриманого. З її слів, чоловік кілька днів возив її усередині, виймаючи лише для побоїв та знущань. У тяжкому стані жінку госпіталізували.

Сергій Дяченко, начальник Снігурівського РВ міліції:

Как потом в дальнейшем выяснилось, он её на протяжении нескольких дней избивал. Там всё лицо было избито, конечности порезанные, одежда порванная.

Затриманий перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння, однак і це було не межею злочинів. У машині знайшли наркотики . Дію алкоголю водій підсилював безперервним курінням марихуани.

Сергій Дяченко, начальник Снігурівського РВ міліції:

В багажнике было обнаружено наркотическое средство, это конопля. Порядка 10 грамм. Серьёзный кулёчек. Не на один раз ему хватит употреблять.

Затриманому чоловіку 35 років. Ніде не працював, жив за рахунок дружини. Щоб втекти від реальності, пиячив та вживав наркотики. Того дня йому стало особливо зле і він прийняв надміру горілки та коноплі. Після цього чоловік, за його словами, став чудити.

Зізнався у злочині:

Как ты умудрился натянуть на три статьи? Из-за чего это всё произошло? С чем это связано вообще? Не, этого я не могу помнить, рассказать, потому что был в сильном алкогольном опьянении.

 

Горе-чоловіка звинувачують зберіганні наркотиків та заподіянні людині важких тілесних ушкоджень. Поранений ним чоловік та постраждала дружина перебувають в одній лікарні. Після огляду її медиками до переліку кримінальних справ додалась ще одна – за катування.

Источник: kriminal.tv

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

На Миколаївщині п’яний водій влаштував бійню на дорозі

EXMO affiliate program