На Миколаївщині правоохоронцями викрито два борделя, які існували під виглядом масажних салонів

13 мая 2011 г. в 09:05

Документування злочинної діяльності таких закладів працівники міліції проводили вже давно. Клієнтам закладу окрім різноманітних видів масажу пропонувався й незвичний з точки зору здоров'я масаж.

 

У практичному  розумінні цього слова називати це масажем було б блюзнірством, адже послуги так званого масажу надавали повії. Розпуста у цих борделях, які існували  під виглядом масажних салонів набрала таких обертів, що відверто кажучи, мова про масаж навіть і не йшла. Дев’ять повій у одному з салонів та шість у другому виконували всі сексуальні бажання клієнтів. На відміну від подібного звідництва у саунах, власники салонів для здійснення сексуальних послуг з метою конспірації частенько використовували орендовані квартири у місті.

 

Будучи конкурентами у бізнесі, власниці салонів також конкурували між собою і у своїй злочинній діяльності. Тижневий дохід кожної власниці складав у середньому 800 - 1000 доларів США. Повії отримували  по 50 гривень від сексуальних послуг з одного клієнта, але у борделях практикувались послуги і у збочинській формі, тому деякі з клієнтів за здійснення своїх нетрадиційних еротичних фантазій не шкодували грошей на втіхи.

 

Зібравши достатньо доказів щодо утримання місць розпусти, правоохоронці провели санкціонований обшук у місцях розташування масажних салонів. На момент проведення оперативно-розшукових заходів в обох адресах повії «працювали» з клієнтами. У приміщенні кожного з таких салонів мало що нагадувало про масаж адже обстановка у приміщенні явно була налаштована для сексуальних утіх. 

 

Правоохоронцями вилучено безліч візитних карток щодо надання послуг «масажу» та  речові докази, які прямо вказують про злочинну діяльність власників цих салонів. Відносно затриманих дівчат складено адміністративні протоколи. Також виявлено одну з повій, яка на період проведення заходів не досягла свого повноліття. Відносно власників салонів порушені чотири кримінальні справи за ознаками злочину передбаченого частиною 3 статті 302 КК України (Звідництво для розпусти з метою наживи) та частини 2 статті 303КК України (Сутенерство та втягнення в зайняття проституцією) що передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 7 років.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

На Миколаївщині правоохоронцями викрито два борделя, які існували під виглядом масажних салонів

 

EXMO affiliate program