На Миколаївщині психічно хворий чоловік по-збоченому зґвалтував свою сусідку

22 июля 2011 г. в 14:52

Після цього насильник витягнув жінку за волосся з будинку та продовжив знущання вже на очах в односельців. Тортури над людиною зупинили лише кийки працівників міліції.

34.jpg
За словами потерпілої, божевільний сусід ввірвався до будинку увечері. Щоб чоловік хазяйки йому не заважав, нападник виволік того із ліжка і забив ногами, Після цього безумець накинувся на хазяйку. Захистити себе жінка не могла – у неї зламана рука.

Сусід почав ґвалтувати

жінку, однак тій вдалось вирватись і вибіги на вулицю. Проте насильник догнав її продовжив глумитися просто на землі.  На крики на допомогу вибігли сусіди однак, ніхто з них насильника не зупинив.

 

Світлана, сусідка:

Когда я подошла и сказала, что ты, гад, делаешь, он говорит, уйди отсюда. Я, долго не думаючи, развернулась и ушла звонить в милицию.

Юрій Лостік, начальник Казанківського РВ міліції:

Когда он её догнал, он ей нанёс телесные повреждения, схватил за волосы и стал тянуть около 30 м опять же в домовладение указанной гражданки.

Наругу над бідолашною зупинили лише працівники міліції. Жінку доправили до лікарні, а насильника – до відділку. Там з’ясувалось, що затриманий має проблеми як із законом, так і з психічним здоров’ям.

Юрій Лостік, начальник Казанківського РВ міліції:

Ранее привлекался к уголовной ответственности. Состоит на психиатрическом учёте.

Сам затриманий пояснив свій вчинок досить своєрідно. Буцімто він пиячив і раптово відчув шалений викид гормонів. Після цього йому терміново закортіло близькості. Єдиною жінкою, яка була поблизу, виявилась сусідка.

 

Зараз чоловік проходить психіатричну експертизу. Його звинувачують у зґвалтуванні та насильницькому задоволенні статевої пристрасті неприродним способом. Куди відправлятися насильнику – у дурдом чи на зону, визначатимуть лікарі.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

На Миколаївщині психічно хворий чоловік по-збоченому зґвалтував свою сусідку

 

EXMO affiliate program