На Миколаївщині рідний батько вигнав з дому трьох малих дітей та колишню дружину

3 октября 2011 г. в 14:54

Жінка звернулася по допомогу до служби у справах дітей.

  sud.jpg

У Миколаївській області чоловік вигнав з дому дружину і своїх трьох  дітей. Жінка розказує – після розлучення  батько вирішив, що йому краще буде з коханкою, відтак почав щовечора приводити її в дім.

 
Коли чоловік почав піднімати руку  не тільки на колишню дружину, а й на синів – мати поскаржилася до служби у справах дітей. Чиновники вирішили, що краще не втручатися в сімейні суперечки і просто відправили жінку з синами у кризовий центр. Поки жінка з синами вірила чиновникам і жила в кризовому центрі – її колишній чоловік здав будинок квартирантам, а своїм дітям лишив маленьку прибудову. Мати в розпачі, каже – тут не можна жити: мало місця, тече дах, сирі стіни і гнила підлога.

 
Але чоловік каже – він все зробив законно, рішення про передачу колишній сім’ї тільки прибудови він, начебто, обговорив  зі службою у справах дітей. Мати спеціально викликала додому комісію – фахівці заявили , що прибудова, в якій зараз живе сім’я, не придатна  для проживання.

 
Квартиранти живуть у будинку вже третій рік, віддавати своїм дітям кращу частину дому батько навіть і не думає. А служба у справах дітей говорить – це приватна власність і вони не можуть примусити батька зробити все так, як вимагає мати.

 
Юристи кажуть – міська влада мала б давно подати на чоловіка  до суду, адже мати з дітьми прописані у будинку, і відповідно – повинні  жити в ньому, а не у прибудові.

 
Зараз жінка знайшла хату у Вознесеньку, купити її вона певна річ не може, тому орендує і живе там із синами – дітям по 6, 8 і 10 років. Днями, каже мати,  почула, що колишній чоловік збирається продавати їхній спільний будинок.

 
Повернути собі свій будинок жінка може, але все це треба робити тільки через суд, а грошей на ці тяганини  у матері немає – вона поштарка і зароблені копійки йдуть на те, щоб заплатити за оренду житла.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

На Миколаївщині рідний батько вигнав з дому трьох малих дітей та колишню дружину

EXMO affiliate program