На Миколаївщині селяни вчинили самосуд над вандалами, що розбивали могили на цвинтарі

22 сентября 2011 г. в 12:43

Самосуд над крадіями. На Миколаївщині селяни спіймали на цвинтарі двох чоловіків, які розбивали могили. Покарання спіткало вандалів просто на місці. Від смерті злочинців врятував лише приїзд наряду міліції.

  8.jpg

Інцидент стався у Новоодеському районі. Мешканці села побачили двох невідомих чоловіків, які ошивалися на місцевому цвинтарі. Після першого візиту незнайомців на кладовищі виявили три десятки розбитих могил. Вандали позабирали звідти металеві стійки та опори. Однак цього злодіям здалося замало і вони з’явилися ще раз. Цього разу селяни були напоготові.

 

Затриманими виявились двоє непрацюючих чоловіків. За їхніми словами, прибуття міліції врятувало їм життя. Після того як розгнівані селяни їх затримали, чоловіків обклали не лише їх матюками, а й пройшлися кулаками по зубах та ребрах. Мети свого візиту на цвинтар вандали не приховували. За словами затриманих, перша крадіжка принесла їм 60 гривень. Дармові гроші настільки їм сподобались, що чоловіки повернулись на цвинтар знову. Злодюги навіть не підозрювали, що на них там чекатиме розправа.

 

Правоохоронці провели із селянами профілактичну розмову, а от проти вандалів порушили кримінальну справу. Тюремне ув’язнення стане для чоловіків значно кращим виходом із ситуації, ніж передчасна смерть через самосуд.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

На Миколаївщині селяни вчинили самосуд над вандалами, що розбивали могили на цвинтарі

EXMO affiliate program