На Миколаївщині син – алкоголік вирішив пропити квартиру батька, відправивши останнього на той світ

17 мая 2011 г. в 12:58

37 –річний мешканець м. Очакова Сергій вже кілька років не давав спокою своєму 70 – річному батькові.

 

Батько, який все своє життя присвятив службі у збройних силах навіть й гадки не мав, що його «чадо» згодом приготує йому смерть. Сергій виховувався у родині військовослужбовців, тому батьки ще з малечку виховували сина у дусі патріотизму та  відповідальності. Сергій виріс та початково пішов по стопам батька – проходив службу за контрактом у одній з військових частин області. Коли померла мати, батько – пенсіонер вже не мав впливу на сина, зокрема коли той почав частенько випивати.

 

Апогеєм у відносинах між батьком та сином стало знайомство Сергія з жінкою з Одеської області, яка, будучи співмешканкою Сергія, добре «зорієнтувалась» у відносинах  родини Сергія явно маючи при цьому свою користь. Метою жінки було заволодіння помешканням пенсіонера. Сергій неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців за дрібне хуліганство та появу у громадських місцях в нетверезому стані. Скориставшись вадами Сергія,  співмешканка створювала конфліктні ситуації спрямовані на знищення батька. Вона чітко розуміла, що рано чи пізно між батьком та сином виникне ситуація коли останній зробить відчайдушний крок, який призведе до трагедії. Так і сталось.

 

Одного дня, будучи на підпитку, Сергій прийшов до батька  з’ясовувати стосунки стосовно того, що батько сприяв його черговму приводу до міліції.  Напередодні пристарілий чоловік викликав правоохоронців з приводу того, що його син виносив з дому телевізор та DVD плейер, щоб їх пропити. Між родичами виникла суперечка, яка миттєво переросла у бійку у результаті якої, син перерізав горло батькові кухонним ножем. Після скоєння вбивства Сергій разом із співмешканкою занесли тіло загиблого до кімнати де поклали на ліжко.

 

Невідомо скільки б воно там ще пролежало, якби не дільничний інспектор міліції, який, перевіряючи свою дільницю, не відчув відвертий трупний запах у під’їзді будинку. Cлідчо-оперативна група міськвідділу міліції відразу прибула на місце події, та затримала Сергія та його співмешканку. На допиті Сергій визнав свою провину та пояснив свій вчинок неврівноваженістю на ґрунті пиятики, але у правоохоронців на це існує інша думка - злочин скоєно з корисних мотивів. На даний час триває слідство.

 

Очаківським міськвідділом міліції порушена кримінальна справа за ознаками злочину передбаченого ч.1 статті 115 Кримінального кодексу України (Навмисне вбивство). Провину кожного з затриманих встановить слідство, а остаточну їх долю вирішить суд.  

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

На Миколаївщині син – алкоголік вирішив пропити квартиру батька, відправивши останнього на той світ

EXMO affiliate program