На Миколаївщині соціальна робітниця вбила пенсіонерку за якою доглядала

18 июня 2011 г. в 12:46

Бабці було 90 років. Щоб приховати злочин, доглядальниця зімітувала нещасний випадок. Однак жінка не врахувала, що загибла вкаже на вбивцю навіть після смерті.

3.jpg

Наталі 50 років. Навесні їй запропонували доглядати за 90-річною односелицею. Соціальні співробітники відразу попередили – стара має погану вдачу і кілька доглядальниць від неї вже пішло. Однак Наталя не мала роботи, відтак погодилась.

Алла Захаранюк, соціальна працівниця:

Она могла незаслуженно обидеть и при этом сделать вид, что всё прошло, на тормозах всё спустить. Не извиниться. Но я не верю, что это могла сделать Наташа.

Наталя доглядала за старою три місяці. На важкий характер пенсіонерки жінка ніколи не нарікала, однак на днях повідомила, що стара померла. Наталя нібито знайшла її неживою на підлозі і оголосила, що та померла через вік. Однак слідчі запідозрили у її словах неправду.

Олександр Зінін, в.о. начальника Жовтневого РВ міліції:

При СМИ причиной смерти оказалась механическая асфиксия вследствие перелома подъязычной кости.

На щоці доглядальниці залишились криваві подряпини. Зі слів Наталі, вона невдало впала, однак експерти спростували і цю версію. Подряпини на обличчі залишила небіжчиця. На руках пенсіонерки знайшли кров та шматочки шкіри доглядальниці.

Зізналась у злочині:

Она кинулась на меня этой палкой. Начала тыкать мне в лицо. Ударила меня в губу. Я пыталась её оттолкнуть, она второй раз. Я схватила за палку, на себя потянула. Она поцарапала меня свободной рукой. Когда я выдернула, она вцепилась в меня двумя руками.

Зі слів доглядальниці, пенсіонерка щодня навмисне виводила її із себе, бо не мала більше чим зайнятися. Втомившись від знущань, Наталя вкоротила їй віку. Попри те, що докази свідчать про навмисне вбивство і жінці загрожує 15 років тюрми, визнавати свій вчинок злочином та навідріз відмовилась.

Зізналась у злочині:

Как самооборона и в то же время как несчастный случай. Я её толкнула и она упала.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

На Миколаївщині соціальна робітниця вбила пенсіонерку за якою доглядала 

EXMO affiliate program