На Миколаївщині співробітники ДАІ затримали молоду дівчину із фальшивим водійським посвідченням

10 мая 2011 г. в 15:41

Молодиця заявила, що такі документи їй видала одна зі столичних шкіл, де вона проходила курс навчання.


Джип, яким керувала дівчина, зупинили за перевищення швидкості. Жінка пояснила інспекторам, що просто поспішала до Криму на травневі свята. Водійські права дівчини викликали у міліціонерів великі сумніви і документи відправили на експертизу. За годину фахівці повідомили, що посвідчення  є фальшивим. Документи було просто надруковано на кольоровому принтері.

Інспектор міліції: Водительское удостоверение направили на экспертизу, в результате чего экспертиза подтвердила в том, что водительское удостоверение изготовлено не на заводе-изготовителе.

За словами дівчини, водійське посвідчення вона отримала в одній з київських шкіл, де торік закінчила курси з керування машиною. Зараз за даним фактом триває перевірка. Хто нестиме кримінальну відповідальність за підробку документів – школа чи дівчина, з’ясується за її остаточними результатами.

Аліна, керувала автомобілем: Я ехала из Одессы через Николаев в Крым отдохнуть. Мы поехали в инспекцию к экспертам, его проверили и сказали, что оно недействительное.

Водительское удостоверение?
– Да.
– А где вы получали его?
– В Киеве получала.

 

На Миколаївщині співробітники ДАІ затримали молоду дівчину із фальшивим водійським посвідченням

EXMO affiliate program