На Миколаївщині співробітники міліції врятували життя людині

4 апреля 2011 г. в 15:25

Вранці 1 квітня наряд ДПС УДАІ УМВС України в Миколаївській області у складі прапорщика міліції Валерія Коби та молодшого сержанта міліції Максима Гущина ніс службу в м. Миколаєві у районі  Інгульського мосту.

 

В цей час до них на автомобілі під’їхала жінка, яка повідомила, що на середині мосту на парапеті сидить людина з явними намірами стрибнути у воду.

 

Міліціонери виїхали на місце пригоди. Інформація жінки-водія підтвердилась - на самій середині мосту випадкові свідки зібрались біля парапету, а в річці знаходилась жінка, яка, тонучи, намагалась утриматись за буй і при цьому щось істерично кричала. Миттєво зорієнтувавшись в ситуації, міліціонери кинулись на допомогу.

 

Кілька хвилин вистачило Максиму Гущину для того, щоб дістатися  території   Держрибоохорони, розташованої на березі річки поруч із мостом. На щастя, біля причалу знаходився працівник закладу, який порався біля човнів. Співробітник міліції розповів чоловіку, що неподалік тоне жінка. Вони знесли з причалу у воду один із човнів, вскочили в нього і попрямували до мосту.
 

На ту мить, коли човен наближався до потерпілої, остання вже втрачала свідомість. Підпливаючи до неї, чоловіки побачили, що її накриває невблаганна хвиля і якби вони запізнились хоча б трохи, навряд чи їй вдалось би ще протриматись на воді. Підійшовши до неї якнайближче, співробітник ДАІ втягнув жінку до човна і вони втрьох направились до берега, де на них вже чекала карета швидкої медичної допомоги і група працівників МНС. Врятувавши людину,  міліціонери відправились на маршрут продовжувати несення служби.

 

Близько семи хвилин вистачило правоохоронцям для того, щоб у екстремальній ситуації миттєво прийняти рішення та своєчасно прийти на допомогу.
На Миколаївщині це не перший випадок, коли  на допомогу утопаючим приходять працівники міліції. Місяць тому біля цього ж мосту, завдяки своєчасним та професійним діям працівників батальйону ППС врятовано чоловіка, який намагався перетнути річку по тонкій кризі.
 

 

На Миколаївщині співробітники міліції врятували життя людині

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

EXMO affiliate program