На Миколаївщині трьох дільничних інспекторів звільнено за кроваву бійню в центрі села

28 сентября 2011 г. в 16:20

На Миколаївщині трьох дільничних інспекторів звільнено з органів внутрішніх справ за те, що вони влаштували кроваву бійню в центрі села.

 milic1.jpg

Справжню бійню влаштували співробітники міліції в центрі с. Михайлівка Миколаївської області. Правоохоронці під’їхали на двох машинах і відразу почали бити всіх хлопців підряд. Від їхніх рук постраждали семеро чоловік, двоє з них лежать в лікарні.


Історія про те, як у сільському барі Миколаївської області билися дільничні інспектори. Якщо вірити селянам, то пізно ввечері правоохоронці зайшли випити і почали чіплятися до їхніх жінок, версія міліції – вони спокійно відпочивали, а п’яні селяни почали виганяти їх із закладу. Що з того правда – це вже справа прокуратури, а от у селі тепер розповідають  подальший розвиток цієї ситуації. Говорять – після скандалу в наливайці, міліція викликала підмогу. Та приїхала швидко.


Після цих розбірок у лікарні опинилося семеро селян, із них двоє зараз лежать у хірургічному відділенні з переломами та струсом мозку.


Службове розслідування підтвердило слова побитих парубків. Всіх трьох дільничних звільнили з органів внутрішніх справ за порушення дисципліни – без пільг, пенсії  та можливості поновитися на службі.


Відреагувала і прокуратура. Проти трьох вже колишніх служивих порушили кримінальну справу. Хто ще, окрім цих дільничних, бив селян – слідство має з’ясувати найближчим часом. Правоохоронці  ж кажуть, що нікого, крім них, більше не було. Хоча селяни  в це давно не вірять.


У міліції запевнили: якщо прокуратура знайде, хто ще з правоохоронців бив людей, то на них чекає таке ж покарання, як і на дільничних. 

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

На Миколаївщині трьох дільничних інспекторів звільнено за кроваву бійню в центрі села

EXMO affiliate program