На Миколаївщині винесли вирок подружжю, яке два роки тому вбило свою тещу

18 июня 2012 г. в 10:00

Чоловік із жінкою били, катували та ґвалтували пенсіонерку, аби лишень примусити її переписати на них квартиру і дачу. 

Коли жінка не скорилась, її вбили та закопали на полі. Коли вбивці почули свій вирок, вони попросили в суду пощади.


Ворожнеча між подружжям і тещею почалась відразу після весілля. Зять зажадав, аби друга матір переписала на нього документи власності на квартиру та дачу. Однак теща навідріз відмовилась переоформлювати на нього майно. Ціна конфлікту складала майже 200 тисяч доларів.


Конфлікт між родичами спалахнув ще сильніше, коли пенсіонерка дізналась, що дочка та її чоловік викрали документи та намагаються потайки переоформити на себе дачу. У разі, якщо пара не поверне їй папери, теща пригрозила звернутись до міліції.


Щоб примусити пенсіонерку віддати своє майно, подружжя вирішило – її потрібно просто вбити. Коли дочка відвела онуку в іншу кімнату, її чоловік побив тещу по голові монтировкою, однак навіть після цього та відмовилась переоформлювати документи. Тортур зятю здалось замало і він ще й учинив над тещею глум.


Проте обіцянка нелюда була обманом. Як тільки теща дала згоду підписати дарчі документи, молодята її вбили. Щоб позбутися трупа, його вирішили вивезти за місто та закопати на полі.


Перш ніж знайшли тіло, пенсіонерка пролежала на полі два місяці. За гіркою іронією долі майна тещі подружжя вбивць і не отримало. Літня жінка передбачала трагічний фінал, тому потайки переоформила власність на свою єдину онуку – 8-річну дитину подружжя. Люблячій бабусі було 62 роки. Вироком суду двом убивцям, які жорстоко вбивали і глумилися над старою людиною, призначено суворе покарання.

EXMO affiliate program