На Миколаївському цвинтарі оселилася жінка з чотирирічним хлопчиком

3 ноября 2011 г. в 17:50

Вони харчувалися з могилок та спали прямо на землі в металевій будці.

deti5.jpg
На миколаївському цвинтарі знайшли жінку з 4-річним хлопчиком. Вони тут жили. Їли – те, що знайдуть на могилках, або, що подадуть люди. Спали – прямо на землі, або в цій металевій будці.

Про те, що  жінка з маленькою дитиною живе серед могил, соціальним службам повідомили працівники цвинтаря. Кажуть - спочатку мати з сином  приходили збирати цукерки, а потім  оселилися  у металевій буді. По жінці було видно, що вона небайдужа до спиртного.

Із цвинтаря матір із сином забрали лікарі: жінка була при смерті, хлопчик теж мав проблеми зі здоров‘ям.Хлопцю  4 роки. Окрім Діми, у  його матері є ще діти. Селищна рада прийняла рішення про неприпустимість проживання Дмитра із такою матір‘ю. Саме тому, припускали люди, жінка і втекла на цвинтар. Однак, як виявилось пізніше, це вона зробила аж ніяк  не через любов до сина.

Зараз Діма у притулку. Хлопчик вже набрав кілька кілограмів, одужує, але  своє життя на цвинтарі не забув. За недбале ставлення до сина прокуратура порушила проти жінки кримінальну справу. Кажуть – якщо матір не виправиться, Дмитра у  неї заберуть, як і попередніх дітей.

Після певного часу, проведеного в лікарні, матір Діми  забрала до себе віруюча санітарка. Два тижні нова співмешканка ходила з нею до церкви, а потім – пішла і не повернулася.

Наша знімальна група знайшла матір – жінка знову промишляє  на цвинтарі.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

На Миколаївському цвинтарі оселилася жінка з чотирирічним хлопчиком

EXMO affiliate program