На Одещині 11-річна дівчинка винесла з вогню брата і немовля-племінницю

23 сентября 2011 г. в 10:44

На Одещині 11-ти річна дівчинка Валерія винесла з вогню свого молодшого братика та немовлятко-племінницю.

 21.jpg

Мало того, врятувавши дітей, вона заходилася самостійно приборкувати пожежу, аж доки не прибігли дорослі.


Вночі вона прокинулася від сильного запаху гару та жахливого крику немовляти. Вогонь саме охопив дитячий візок, каже дівчинка.


Дівчинка мерщій винесла з задимленої кімнати 9-місячну небогу Карину й одразу кинулася рятувати брата Олексія.


"Винесла Карину і розбудила братика Альошу. Я спочатку брала воду і гасила. Потім винесли матрац він димів, і я боялася що б він не загорівся і що б хата не зайнялася", - розповіла маленька рятівниця.


Вогонь пошкодив одяг на немовляті і дитина дістала серйозні опіки. Дівчинка і тут не розгубилася, а побігла до сусідів викликати швидку.


Вже над ранок міліція знайшла маму та бабусю дітей. Вони працювали і залишили їх вночі самих. З'ясувалося , що цю хату багатодітна родина придбала два місяці тому, а грошей підключити електрику забракло.


Тож вирішили тимчасово користувалися вночі свічками. МНСники припускають, саме від них загорілася скатертина і вогонь перекинувся на дитячий візочок.


Рятувальники кажуть, дівчинка виконала роботу за них. Інакше могли загинути усі троє дітлахів. За хоробрий вчинок Валерії привезли подарунки та речі першої необхідності. А багатодітній матері пообіцяли допомогти і провести в будинку електрику.

 

Источник: tsn.ua

 

На Одещині 11-річна дівчинка винесла з вогню брата і немовля-племінницю

EXMO affiliate program