На Одещині двоє хлопців до смерті побили свого приятеля та вчинили розправу над його трупом

29 сентября 2011 г. в 18:25

Один з убивць щойно закінчив школу. Щоб приховати сліди злочину, хлопці облили небіжчика бензином та підпалили. Розправу над трупом зняли камери спостереження.

kladb.jpg

 

Інцидент стався у квартирі на 9-му поверсі. У помешканні гуляла компанія із трьох молодиків – хлопці пиячили та розважались. Коли спиртне закінчилось, господар залишив одного приятеля вдома, а з іншим пішов до магазину за добавкою. Однак повернувшись, потрапити до квартири хлопці не змогли.

Зізнався у злочині:

Пошли за водкой. Когда мы с ним вернулись, двери были закрыты. Мы стучали в дверь и кричали: Женя, открой! – он не открыл двери.

Товариші зрозуміли, що до квартири можна потрапити лише одним способом – залізти через балкон. Більш тверезий гість видерся на дах і звідти спустився до квартири. Приятеля, який замкнув чужу оселю, хлопець знайшов в одній з  кімнат – той спав без задніх ніг. Скелелаз відкрив двері господарю і парубки удвох почали гамселити соню. Побиття закінчилось убивством .

Допомагали знищувати тіло:

Я прибежал его ударил, потом пошел, открыл Вадику двери, Вадик тоже его пару раз ударил. Вадик когда его бил, разбил ему лицо. И говорит, иди сюда по ходу, что Женя умер. Я зашёл и Женя уже был мёртв.

Мертвого приятеля приятелі повантажили на кравчучку та відвезли на пустир. Однак цього вбивцям здалося замало і вони подзвонили по допомогу ще двом знайомим. Серед ночі ті прийшли на заправку і купили відро бензину. Куди вони з ним пішли далі, вказала камера спостереження.

Олександр Біланчук, перший заступник начальника Южнинського МВ міліції:

Купили бензин, взяли з собою лопати, облили тіло убитого бензином, підпалили та закопали його.


За вбивство та приховування слідів злочину усім чотирьом молодикам загрожують тривалі терміни ув’язнення. Міру покарання кожному винесе суд.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

На Одещині двоє хлопців до смерті побили свого приятеля та вчинили розправу над його трупом

 

EXMO affiliate program