На Одещині пасажир убив таксиста й спалив його разом з машиною

6 июня 2011 г. в 16:16

На Одещині пасажир забив таксиста до смерті, а потім спалив його разом з машиною через те, що він відмовився везти п’яного клієнта.


Трагедія сталася в Іллічівську, поблизу міського стадіону. Мешканці сусіднього будинку спочатку почули, як спрацювала сигналізація. А як вискочили з хати - побачили жовту автівку, з салону якої валував дим.

"Зять подивився у вікно - біля вашої калітки горить машина. Ми вискочили, почали тушити. Чоловік вогнегасник взяв з гаража, бо ми боялися, що тут взірветься усе", - розповів свідок трагедії.

З автівки нічого не зникло. За першою версією правоохоронців, водій задихнувся димом, бо салон машини вигорів майже вщент. Та згодом з'ясували: померти 42-річному  "допомогли".

"Був виявлений труп громадянина Н. без ознак насильницької смерті. Під час огляду було встановлено, що смерть настала в результаті перелому під'язикової кістки у двох місцях", - розповів ерівник Іллічівського відділку міліції Андрій Бєлінський.

Слідчім вдалося з'ясувати всі деталі злочину. В адмінкорпусі стадіону тренер святкував день народження. Випроводивши друзів, підпилий чоловік помітив таксиста, тож звелів відвезти додому. Кермувальник відмовився, і тоді дужий спортсмен повалив водія на землю й забив на смерть.

 

Источник: tsn.ua

 

На Одещині пасажир убив таксиста й спалив його разом з машиною

EXMO affiliate program