На похороні матері сестра зарізала брата

13 апреля 2011 г. в 12:56

Смертельний удар в груди на похоронах своєї матері отримав від рідної сестри житель підмосковного Волоколамська за те, що прощався з покійною в нетверезому стані.

 

Як розповів керівник слідчого відділу по Волоколамску ГСУ СК РФ по Московській області Микола Берестянський, сімейна драма розігралася 27 листопада 2010 відразу після того, як померла мати 39-річної Наталії Євсєєвої.

Жінка готувала стіл до поминок покійної. На кухню зайшов брат, який вже був п'яний. Жінка зробила йому зауваження за те, що той стояв біля труни матері в практично неосудному стані через велику кількість випитого спиртного. У відповідь чоловік почав ображати сестру, хапати її за одяг. Євсєєва намагалася відбитися і, сама того не бажаючи, вдарила брата ножем у грудну клітку. Поранення виявилося смертельним.

Жінка тут же зізналася у скоєному правоохоронцям. Громадянка допомагала слідству, давала правдиві свідчення, завдяки чому їй було винесено більш ніж м'який вирок - жінка отримала один рік умовно з випробувальним строком на 12 місяців. Також суд врахував, що у Євсєєвої на утриманні знаходиться неповнолітній син.

 

Источник: tsn.ua 

 

На похороні матері сестра зарізала брата 

EXMO affiliate program