На Полтавщині чоловік-тиран показово стратив свою дружину

11 апреля 2011 г. в 10:13

Двометровий велетень витягнув нещасну жінку з будинку на вулицю і проламав їй череп. Садист вирішив, що та не достойна жити. Чим саме жінка завинила перед катом – він розказав нашій знімальній групі.

 

Односельці зізнаються, що боялися свого сусіда. Двометровий велетень кілька разів відсидів у тюрмі і за словом у кишеню не ліз. Якщо йому щось не подобалось, він миттю ліз у бійку. А коли чоловік був ще й п’яним, від нього ховалися навіть найбільш сміливі сусіди.

Ганна Євенко, голова сільради:
Він пив! Він у п’янстві, можна сказати, бешенний. Людина невменяєма.

Того дня чоловік повернувся додому після кількох днів відсутності і сусіди побачили моторошну картину. Велетень витягнув з будинку на вулицю дружину і просто на дорозі почав її по-звірячому бити.

Алла Сухина, сусідка: Я вийшла, він її отам уже бив. По-звєрскі бив. І руками, і ногами отак товк. Тоді ж я стала кричати, а він їй на голову стрибнув. Гепав, вона ще просилася, кричала ай-ай-ай, Саша, не нада!

Односельці марно намагалися припинити побиття жінки. П’яний садист зупинився, лише коли люди пригрозили, що викличуть міліцію. Чоловік затягнув дружину назад до оселі, після чого її крики різко обірвались. Правоохоронці знайшли дружину вже мертвою.

Іван Савченко, начальник сектора карного розшуку Кобеляцького РВ міліції: Коли ми його затримали, він навіть не зрозумів що до чого. На питання, що ти наробив, відповів, побив жінку і т.п. – А в якому стані він був? – В стані алкогольного сп’яніння.

Протверезівши, чоловік розповів, навіщо напав на дружину. Та буцімто без його згоди позичила сусідам його коня. Господар підрахував, що марнотратна дружина обходиться йому дорожче, ніж тварина. Відтак вирішив, що така жінка не достойна навіть жити.

Не визнає свою провину: Кожен день п’яна, сіно продала. Кобилу дорізав, одна ще осталася. Приїхав, то хоч пацана заберу.

У подружжя залишилось двоє неповнолітніх дітей. Їхніми долями тепер опікуватиметься держава. За вбивство дружини чоловіку-тирану загрожує від 7 до 15 років тюрми. Проте односельці проситимуть, щоб суд виніс найсуворіший вирок.
 

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

 На Полтавщині чоловік-тиран показово стратив свою дружину

Новости мира. Новости от первого лица. В Новостях: политика, прямая речь, киев, репортажи, мнения, происшествия, самовидец, facenews.ua - FaceNews
EXMO affiliate program