На Полтавщині господар із приятелем замість собаки тримали на ланцюгу 16-річного підлітка

4 октября 2011 г. в 16:25

За словами чоловіків, хлопець буцімто сам попросив їх про це.

9.jpg

 

Зоя Юріївна каже – коли син пішов до магазину, ніщо не віщувало біди. Адже у селі нема незнайомців, всі знають один одного в обличчя. Однак минуло кілька годин і матір почала хвилюватися. 16-річний юнак до вечора не повернувся і, що найтривожніше, перестав відповідати на телефонні дзвінки.

Коли підліток повернувся вранці додому, матір ледь не зомліла – на шиї у нього висів металевий ланцюг. Андрій розповів, що всю ніч просидів прикутий на цеп на подвір’ї односельця. За словами хлопця, коли він пішов до магазину, його перестріли двоє чоловіків і силоміць затягнули до господи. Юнака звинуватили буцімто у співпраці з міліцією.

Андрій, сидів на ланцюгу:

Він вийшов до магазину, каже, що з тобою робити? Питаю, а що? Мені ж сказали, що ти міліцейська криса. Начав казати, що таких треба вбивати.

На знак покарання чоловіки відпустили з подвір’я собаку і посадили на його ланцюг хлопця. Після цього садисти пішли спати, покинувши підлітка мерзнути. На те, щоб розігнути голіруч одне кільце і звільнитися, у хлопця пішла ціла ніч.

Господар оселі визнав, що навмисне посадив школяра на ланцюг, однак розказав зовсім іншу версію подій. Чоловік та його приятель застали Андрія аж ніяк не біля магазина, а в себе на подвір’ї. Хлопець намагався вкрасти метал із господарства. Щоб уникнути міліції, Андрій нібито сам попросив їх про таке покарання.

Посадив підлітка на ланцюг:

Отут на этом месте стояла сичкарня. И увидел, что возле него в руках он держит колесо уже. Уже снял колесо. Я ему сказал «стой!». Він начав проситися, тільки не в міліцію, т.я. він зараз ходить під условно. Місяць назад його осудили, під условно він ходить. Він предложив, щоб його прив’язали. Ми його прив’язали на цеп.

Зараз правоохоронці вивчають обидві версії подій, і яка з них правдива ще доведеться встановити. Однак якщо провину дорослого чоловіка таки буде доведено, за самосуд над підлітком йому доведеться дуже сутужно.

Наталя Нечепуренко, начальник відділу кримінальної міліції у справах дітей:

Дана ст. 146 це стаття за незаконне позбавлення волі, яка передбачає покарання у вигляді від 2 до 5 років.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

На Полтавщині господар із приятелем замість собаки тримали на ланцюгу 16-річного підлітка

EXMO affiliate program