На Полтавщині грабіжник задушив пенсіонерку, яка застала його в своєму будинку

21 сентября 2011 г. в 14:02

Щоб збити слідчих з пантелику, злочинець зімітував природну смерть жінки.

dom.jpg

 

Сусіди кажуть, що пенсіонерка не виходила з будинку кілька днів. Коли люди занепокоїлись і почали її шукати, на них чекала моторошна знахідка. Стару жінку знайшли в сараї у калюжі крові.

Сусідка:

Я ще й пішла до сусідки до Каті, думала, що вона там. Там її немає, не було. Тоді Віра Іванівна, бабушка, каже, подивись у сараї, може вона там. Тоді він тільки відкрив перші двері і вона там лежала.

За висновком судмедекспертів, злочинець задушив стару жінку на вулиці, після чого перетягнув та поклав її до сараю. Слідчі з’ясували, що напередодні до господині приходило троє чужинців. Жінка найняла їх, аби ті розчистили її садок від чагарнику. Частину грошей пенсіонерка заплатила їм відразу, іншу обіцяла за кілька днів.

Іван Савченко, начальник карного розшуку Кобеляцького РВ міліції:

Останнє вона віддала їм, тому що в неї не залишалося ніяких коштів. Дала вбивці 175 грн., дала парі Насті і Роману також по 175 грн.

У підозру потрапив лише один з трійці. Оперативники встановили, що чоловік пропив свою оплату і захотів забрати у старої решту обіцяних грошей. Здоровило прийшов до бабці та негайно зажадав повної розплати.

Зізнався у злочині:

Я їй сказав здрасьте, добрий вечір. Денег у мене сьогодні нема. Кажу, ви обіцяли, що гроші будуть сьогодні вечором. Мені завтра їхати. Ні, нема, виходь звідсіля. Мені були потрібні гроші, вона повинна була віддати.

Стара пояснила, що обов’язково віддасть, щойно отримає пенсію. Однак чолов’язі така відповідь не сподобалась і він убив стару. Перетрусивши весь будинок, вбивця знайшов останні 100 гривень бабці і пішов.

Іван Савченко, начальник карного розшуку Кобеляцького РВ міліції:

Наніс їй удар в обличчя, збив з ніг, вона впала на будку собачу і повалилась на землю. В неї була вдягнута на плечах хустка. Беручись за цю хустку, він потяг її у сарай.

На момент скоєння злочину чолов’яга перебував на судовій відстрочці за грабежі та розбої. Тепер обвинувачення наполягатиме, щоб суд виправив свою помилку. За вбивство чоловіку світить 15-річне ув’язнення.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

На Полтавщині грабіжник задушив пенсіонерку, яка застала його в своєму будинку

 

EXMO affiliate program