На Полтавщині серійний вбивця 20 років забивав до смерті своїх коханок

29 марта 2011 г. в 09:40

У Полтавській області до довічного ув'язнення засудили 57-річного чоловіка, який вбив трьох своїх співмешканок і одного приятеля.

 

На Полтавщині до довічного ув'язнення засудили 57-річного серійного вбивцю, який залишив після себе ціле кладовище колишніх коханок. За даними правоохоронців, він хотів сексу, але був неспроможний як чоловік.

Мешканець села Гребінки вбив чотирьох людей – трьох колишніх співмешканок і одного знайомого, який розізлив його тим, що, зайшовши в гості, взув його улюблені капці.

Як з'ясувало слідство, перший злочин чоловік здійснив дванадцять років тому. У той час Василь Зінченко (ім'я та прізвище змінені) жив з дівчиною, яка була значно молодшою за нього.

Одного разу під час п'янки в місцевому кафе у дівчини стався епілептичний напад. Вирішивши, що вона симулює, Василь вирішив її "провчити" і бив доти, поки жінка не померла. Труп загиблої він закопав у льосі, де всі ці роки зберігалися запаси на зиму. А через сім років труп чергової співмешканки заховав в іншому погребі.

Остання жертва маніяка – 43-річна Зінаїда, яка з дитинства страждала на недоумство. Вона також померла внаслідок отриманих від співмешканця травм: чоловік побив її табуретом "за нестерпний характер".

"Жінки сумнівного характеру оточували Василя постійно. Він їх ганяв по двору, вони ходили в синцях від побоїв, але, тим не менш, любили його. Зінченко умів грати на почуттях: міг стати на коліна, попросити вибачення, розплакатися. І в той же час був дуже жорстоким, особливо, якщо жінка не могла задовольнити його сексуально. Кажуть, він хотів сексу, але був неспроможний як чоловік", - розповів представник кримінальної міліції місцевого відділення Сергій Кудрик.

Раніше ніхто з родичів загиблих не звертався до міліції, що й дозволило вбивці так довго уникати відповідальності. Шум підняв лише брат Зінаїди, який знав, що вона живе з Василем.

До того часу міліція вже розшукувала Зінченка за крадіжку металу: він обікрав сусідку, і та заявила на нього до відділку.
 

Источник: tsn.ua 

 

На Полтавщині серійний вбивця 20 років забивав до смерті своїх коханок 

EXMO affiliate program