На Рівненщині молодик вбив дівчину за відмову з ним зустрічатись

30 августа 2011 г. в 17:25

Свою жертву хлопець зустрів на вулиці і без зайвих запитань вдарив кілька разів в обличчя дерев’яним бруском.

 nasilie9.jpg

Коли дівчина втратила свідомість, нелюд задушив її ременем від сумки, тіло заховав в кущах, а сам заховався на горищі у покинутому будинку. Втім, правоохоронці, які до пошуку вбивці залучили внутрішні війська, знайшли його і там.


У Рівненській області вбили 20-річну студентку, ввечері дівчина пішла з друзями на дискотеку, додому поверталася сама, пішки. Дорогою її перестрів колишній знайомий. Парубок вже давно був закоханий у студентку і цього разу вкотре запропонував їй зустрічатися. Почувши чергове ні -  розізлився і почав дівчину бити.

 

Спершу парубок бив дівчину по обличчю, а коли вона впала – став душити ременем від сумки. Молодик сам привернув до себе увагу міліції – одразу після вбивства у нього здали нерви: хлопець прийшов додому, почав палити свою хату, а потім втік.

 

Міліція  залучила до пошуків внутрішні війська. Служиві знайшла парубка на горищі у покинутому будинку. Хлопець  зізнався у вбивстві.

 

Спершу в селі навіть хотіли вчинити самосуд над парубком. Затриманому стільки ж років, як і його жертві – 20. Зараз хлопець у слідчому ізоляторі, проти нього вже порушено кримінальну справу за навмисне вбивство – це до 15 років тюрми. Але спершу парубку треба буде пройти медобстеження – не виключено, що у нього проблеми із психікою.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

На Рівненщині молодик задушив ременем від сумки дівчину за відмову з ним зустрічатись

EXMO affiliate program