На Рівненщині наближення Великодня ознаменувалось пожежами на кладовищах

20 апреля 2011 г. в 17:08

На цвинтарі у Рівному згоріли 9 могил через запалену лампадку, а в містечку Костопіль місцевий житель, спалюючи смітті, мало не згорів час. Про вогняну небезпеку - репортаж наших рівненських кореспондентів.


ВОЛОДИМИР ЯКИМЧУК -  ХОТІВ ПРОВІДАТИ МОГИЛУ БАТЬКА:
Вдень прийшовши на кладовище, ми всі нашою сім’єю хотіли провідати могилу батька, але на місці могили побачили лише згарище. 

Причина пожежі – поминальна лампадка. Її лишила жінка, яка прийшла провідати свого померлого сина. Через вітряну погоду полум’я перекинулося на вінки і врешті на сусідні могилки.

Ще одна пожежа зайнялася на костопільському цвинтарі. Чоловік прибирав сміття біля могили родича, підпалив непотріб і не теж врахував вітер - загорівся сам.

ВІКТОР КОЗАК -  ПОМІЧНИК НАЧАЛЬНИКА УМНС УКРАЇНИ В РІВНЕНСЬКІЙ ОБЛАСТІ:
45-річний Юрій, грубо порушив правила пожежної безпеки в результаті чого на чоловікові загорівся одяг. Як підсумок, непрацюючий костопільчанин з опіками 1-ого та 2-ого ступенів у стані середньої важкості був госпіталізований в районну лікарню.

Рятувальники просять людей бути обережними з вогнем. Особливо у великодні дні. Коли люди масово відвідують цвинтарі та палять там сміття.

ВІКТОР КОЗАК -  ПОМІЧНИК НАЧАЛЬНИКА УМНС УКРАЇНИ В РІВНЕНСЬКІЙ ОБЛАСТІ:
У період Пасхальних свят будьте особливо уважні при користуванні відкритим вогнем, бережіть своє життя та здоров’я.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

На Рівненщині наближення Великодня ознаменувалось пожежами на кладовищах

EXMO affiliate program