На Рівненщині неповнолітній надивився порно і зґвалтував двох дітей

27 апреля 2011 г. в 09:00

 На Рівненщині у селі Степань два хлопчики 7 та 8 років зазнали сексуального насильства від 17-тирічного односельця.

 

Про це повідомили у УМВС України в Рівненській області.


Як повідомляється, скривдженим хлопчикам - 7 і 8 років, вони рідні брати. Подробиці події не повідомляються, зі слів правоохоронців відомо тільки, що один з хлопчиків чинив неповнолітньому збоченцеві опір.

Третина мешканців села Степань – християни-п’ятидесятники. Вірянами є й родичі хлопця, якого нині підозрюють у злочині. Сам він, натомість, погано навчався і вже мав кримінальне минуле – був поставлений на облік за скоєння крадіжки.

Родина підозрюваного - багатодітна. Крім нього, батьки виховують іще дванадцятьох дітей. За віросповіданням, телевізор і комп'ютер - суворе табу, тому, за переконанням матері молодика, всьому виною сучасні технології.

"Він сказав, що на відеокасетах надивився, і його зацікавило, і він хотів так само попробувати. А так - більше нічого. Плаче тільки. Він каже: "Я не знав, що воно таке", - розповіла мати затриманого.

Нагадаємо також про схожий випадок наруги з боку неповнолітнього: нещодавно у Росії 17-річний розумово відсталий дев'ятикласник зґвалтував трьох школярів.

 

Источник: tsn.ua

 

На Рівненщині неповнолітній надивився порно і зґвалтував двох дітей

EXMO affiliate program