На Рівненщині охоронець універмагу до смерті побив чоловіка, який у кафе відзначав День народження

15 сентября 2011 г. в 16:50

Робив це, за словами свідків, з допомогою палиці. Втім, у міліції цей випадок кваліфікували як вбивство з необережності. З таким висновком рідні загиблого категорично не погоджуються, звинувачуючи правоохоронців у залякуванні свідків та необ’єктивному розслідуванні.

 kulak1.jpg

Романа Сидорчука поховали ще в травні – він  помер за кілька днів після того, як відзначив свій День народження. Чоловіку було 30 років і його не стало не через хворобу. Батьки Романа переконані, що  сина вбили і зараз просять суд покарати винуватця.

 

На основі їхніх слів: Роман святкував День народження у місцевому кафе, пізно вночі, кажуть, він повернувся додому, нікому нічого не сказав, зачинився у себе в кімнаті, а вранці фізично не зміг піднятися -  у Романа було розбито голову і все тіло синє від побоїв. В такому (побитому) стані Романа бачили десятки людей - і родичі і сусіди. Кажуть – на чоловіку не було живого місця.


Міліція не довго шукала підозрюваного, виявилося, що побив Романа – охоронець універмагу – магазин якраз неподалік  кафе, де чоловік святкував свій день народження. За словами підозрюваного – Роман нібито вкрав у нього мобільний телефон, сварка перейшла у бійку і охоронець побив іменинника палкою .


У міліції більше повірили підозрюваному, а не свідкам. Кримінальну справу, яку спершу порушили за нанесення тяжких тілесних згодом перекваліфікували на вбивство з необережності.


Батьки Романа подали заяву в суд, вони наполягають – їхнього сина вбили, а свідків зараз  під тиском змушують змінювати свідчення.


Прокуратура не знайшла жодних порушень, справу стосовно смерті Романа вже передали до суду. Підозрюваному закидають – вбивство з необережності, батьки ж вимагають – перекваліфікувати статтю на навмисне вбивство

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

На Рівненщині охоронець універмагу до смерті побив чоловіка, який у кафе відзначав День народження

EXMO affiliate program