На Рівненщині знайшли тіла людей, що пролежали на дні річки 14 років

21 сентября 2011 г. в 10:51

На Рівненщині розкрили жахливу таємницю. Майже чотирнадцять років тому там зникли місцеві хлопець та дівчина.

8.gif

 

Про це розповіли Магнолії-ТВ у прес-службі ГУ МВС України в Рівненській області.

У день зникнення 22-річний хлопець на власному авто поїхав на авторинок, аби продати ту саму машину. Компанію водієві склала його 21-річна дівчина. З моменту, коли вони покинули власні домівки, про них більше ніхто нічого не чув. І от днями мешканець одного із сіл області виявив у річці Горинь страшну знахідку.

Той самий автомобіль, разом з яким зникли люди, витягнули з гирла водойми – замулений і побитий, півтора десятиріччя він пробув під водою. Від людей же, які були усередині, стрімка течія залишила лише дві кістки.

Вже зараз слідчі приблизно відновили картину сумних подій. На зворотному шляху з авто ринку водій поїхав іншим шляхом, і автівка мусила перетнути саме цю річку. Для цього водій скористався мостом, про який уже давно ходили тривожні чутки – переправа була в аварійному стані. Чи то хлопець не знав про те, чи зневажив небезпекою – та конструкція не витримала ваги і машина полетіла у воду.

Кримінальної справи та подальшого слідства не буде – правоохоронці кваліфікують загибель двох людей як трагічну випадковість. 

 

На Рівненщині знайшли тіла людей, що пролежали на дні річки 14 років

EXMO affiliate program