На шахті в Луганській області загинули люди

22 июля 2011 г. в 10:43

За словами працівників МНС, попередня причина загибелі двох людей - отруєння метаном під час несанкціонованого демонтажу металевих конструкцій.

27.jpg21 липня біля села Малий Суходіл Луганської області в законсервованому вентиляційному стовбурі шахти "1-я Суходольська", на горизонті 32 метри, знайдені тіла 2 осіб.

За словами працівників МНС, попередня причина загибелі - отруєння метаном, під час несанкціонованого демонтажу металевих конструкцій.

На місці події працювала оперативна група Головного управління МНС в Луганській області.

Нагадаємо, 16 липня двоє гірників загинули в результаті аварії на шахті "Жданівська" в Донецькій області.

За даними Міністерства надзвичайних ситуацій України, причиною загибелі людей стало обвалення консольної плити під час проведення оздоблювальних робіт на фасаді головного будинку збагачувальної фабрики.

В результаті обвалу плити робочі випали з підвісної платформи, впали з висоти близько 20 метрів і померли від отриманих поранень.

15 липня стало відомо про те, що фахівці державної екологічної інспекції виявили на шахті "Жданівська" порушення: до керівництва підприємства подано позов на велику суму.

 

Источник: kp.ua

 

Перепечатка, копирование или воспроизведение информации, содержащей ссылку на газету "Комсомольская Правда" в Украине" в каком-либо виде запрещена. Перепечатка только с письменного разрешения

 

На шахті в Луганській області загинули люди

EXMO affiliate program