На Сумщині анонім 'замінував' залізничний вокзал

27 апреля 2011 г. в 12:01

Телефонного терориста затримали, проте правоохоронці сумніваються, чи зможуть притягнути його до відповідальності.

 

Анонім атакував залізничний вокзал у місті Конотоп. Терорист телефоном повідомив, що заклав там бомбу. Спецслужби евакуювали з вокзалу людей  - вибухівки, як і очікувалося -  не знайшли. Натомість за дві години  вийшли на самого жартівника.

ЕЛЬВІРА БІГАНОВА -  РЕЧНИЦЯ МІЛІЦІЇ СУМЩИНИ:
Ним виявився житель одного із сіл Сумського району, 57-річний сторож місцевої агрофірми. Чоловік знаходився у стані явного алкогольного сп’яніння.

Алкоголь зробив  сторожа дуже говірким. Чоловік зізнався – щоб подзвонити до міліції, пив  аж три дні.

 

ЗІЗНАВСЯ У ЗЛОЧИНІ:
Я тільки сказав, що в Конотопі готовиться теракт. Моє діло – прокукурікати, а там, милі мої, як буде воспрініматися це діло... Я троє суток до цього сидів голову парив.

Правоохоронці застерегли чоловіка, що через його витівку стався збій у розкладі руху поїздів. Це, а також марний виклик спецслужб завдали збитків на майже 100 тисяч гривень. Якщо чолов’яга не сплатить рахунок, йому світить казенний дім.

ЕЛЬВІРА БІГАНОВА, РЕЧНИЦЯ МІЛІЦІЇ СУМЩИНИ:

ККУ кваліфікує його дії як завідомо неправдиві дії, які несуть загрозу безпеці громадян. А це покарання на строк до 6 місяців позбавлення волі або обмеження волі на строк до 5 років.

Втім фахівці не виключають, що чоловік може уникнути покарання. Терорист окрім пристрасті до алкоголю, схоже, має  негаразди із психікою.  Якщо лікарі підтвердять його розумову ваду, замість в’язниці конотопському терористу світить примусове лікування.

ЗІЗНАВСЯ У ЗЛОЧИНІ:
Я кому хочеш, я Президенту буду дзвонити, так що? Я три дні, три дні, як вулкані сиджу! Що буде, я не знаю.

 

Подробности смотрите в вечернем выпуске передачи "Надзвичайні новини" в 19.25 на телеканале ICTV

 

На Сумщині анонім 'замінував' залізничний вокзал

 

EXMO affiliate program