На Сумщині чоловік убив подружжя пенсіонерів, які образили його собаку

1 июля 2011 г. в 14:30

Старі підняли на вила його собаку і господар тварини за це їх зарізав.

5a.jpg

Попри докази та зізнання у злочині затриманого односельці впевнені – той уникне покарання. Чому – люди розказали самі.

За словами затриманого, він побачив, як сусіди б’ють його собаку. Як з’ясувалось , пес справляв нужду у них на городі і ті вилами прогнали тварину з ділянки. На захист Рябка господар кинувся із заточкою.

Від отриманих ран літній сусід помер на місці. Дружина кинулась його боронити, однак собаковод заточкою відправив її вслід за чоловіком. Подружжю було 80 років. Після інциденту вбивця кинувся в біга і кілька днів переховувався. Вийти на його слід допомогли лише службові собаки.

Зі слів втікача, він просто оборонявся. Після того як сусіди покалічили його собаку господар прийшов до них на розбірки. Однак під час розмови ті буцімто накинулись з вилами вже на нього. Чоловік зрозумів, що може повторити долю свого пса.

Зараз затриманий проходить психіатричну експертизу. За подвійне вбивство йому загрожує 15 років тюрми або довічне ув’язнення. Проте односельці переконані, що жодне з цих покарань його не торкнеться. Адже, Будулай, як його називають у селі, психічно хвора людина і перебуває на обліку у фахівців.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

На Сумщині чоловік убив подружжя пенсіонерів, які образили його собаку

EXMO affiliate program