На Сумщині чоловік задушив коханку за те, що порівняла його з сусідом

8 апреля 2011 г. в 11:02

Затримати підозрюваного міліція не встигла, він сам прийшов до райвідділку міліції та написав явку з повинною.

 

В Ямпільському районі Сумщини, на ґрунті ревнощів 54-річний чоловік задушив свою 69-річну коханку. Зловмисника образили слова жінки, яка порівняла його з сусідом.

До працівників міліції зателефонував чоловік та повідомив про пожежу будинку його сусідки. На місце виїхали пожежники та слідчо-оперативна група. Погасивши вогонь, пожежники виявили тіло літньої жінки. Судмедексперти встановили й причину загибелі останньої – механічна асфіксія, тобто жінку задушили.

Розпочавши пошуки вбивці, правоохоронці спочатку опитали сусідів та родичів знайомих, а потім перевірили раніше засуджених односельчанів. В поле зору міліції потрапив 54-чоловік, який, за словами сусідів, іноді допомагав жінці.

Затримати його міліція не встигла, тому що чоловік сам прийшов до райвідділку міліції та написав явку з повинною.

Виявилось, що чоловік окрім того, що жив з жінкою, потайки зустрічався ще з однією, яка і загинула.

Як з’ясувалося, того дня коханка запросила чоловіка до себе, щоб допомогти їй по господарству, а ввечері вирішила віддячити вечерею. Під час вечері вона порівняла гостя з сусідом. Це виявилося для нього настільки принизливим, що він, за його словами, не втримався та почав її душити. Потім сів покурити та випадково сірник потрапив на матрац, в результаті чого і виникла пожежа.

Наразі зловмисник знаходиться під вартою, стосовно нього порушено кримінальну справу за ч.1 ст. 115 "Умисне вбивство" КК України, згідно якій йому загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.
 

Источник: tsn.ua 

 

На Сумщині чоловік задушив коханку за те, що порівняла його з сусідом 

EXMO affiliate program