На Сумщині двоє подруг влаштували екзекуцію над своєю приятелькою

12 апреля 2011 г. в 15:21

Жінку запідозрили у крадіжці речей. Садистки роздягнули та побили жертву, проте зізнання так і не почули. Щоб змусити подругу говорити, кати її підпалили.

 

Свідком розправи садисток над подругою став Микола. Чоловік проживав із потерпілою кілька останніх місяців. Пара зловживала алкоголем, проте, як завіряє співмешканець, вони заробляли на спиртне чесно, нічого в сусідів не крали. Увечері до їхньої квартири увірвалося двоє подруг співмешканки. Жінки почали безпричинно бити господарку. Коли Микола спробував за неї заступитися, садистки його просто вирубили.

Микола, пережив напад: А вы пытались её как-то защитить? – Пытался, а что, вы не видите?. Меня же вырубили полностью. – А чем они вас ударили? – Какой-то палкой.

Коли чоловік опритомнів, то застав у квартирі гармидер. Садисток в оселі вже не було. Пояснити, що сталося, співмешканка Миколі не змогла. Жінка була мертвою.

Ельвіра Біганова, речниця міліції Сумщини:
Її тіло було закривавлене, а волосся та одяг підпалені. Як встановили міліціонери, смерть жінки настала в результаті ЧМТ та крововиливу в мозок.

За підозрою у вбивстві затримали тих самих приятельок, які увірвалися до квартири. Жінки жили у сусідніх квартирах. Затримані зізнались у злочині, проте нарікають, буцімто хотіли лише провчити подругу. Одна з приятельок запідозрила її нібито у крадіжці зі своєї квартири. Щоб дати прочуханки, як вона вважала, злодійці, месниця попросила допомогти свою подругу.

Зізналась у злочині: Я была в Киеве, она мне позвонила, говорит, выбили у тебя дверь, повыносили вещи. – Какие? – Детские велосипеды, телевизор, холодильник. – И она рассказала, что именно потерпевшая? – Да.

Після того, як месниці відправили в нокаут співмешканця подруги, жертву почали катувати та вимагали зізнатися у крадіжці. Однак попри знущання жінка заперечувала свою причетність до зникнення речей. Зрештою, так і не почувши від жертви зізнання, садистки підпалили подругу і пішли.

Олександр Ємельяненко, начальник міліції м. Шостка: Одна з сусідок почала бити цю жінку по голові дверима від шафи, а потім друга жінка запалила на ній бумагу.

На момент скоєння звірства обидві мегери перебували у стані сильного алкогольного сп’яніння. Це лише обтяжить їхню провину на суді. Своїх дітей, а їх в однієї жінки відразу двійко, інша виховує одну малолітню дочку, можуть більше ніколи не побачити. Покарання за звіряче вбивство передбачає 15-річне ув’язнення або довічне позбавлення волі.

 

На Сумщині двоє подруг влаштували екзекуцію над своєю приятелькою

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

EXMO affiliate program