На Сумщині грабіжник нападав на перехожих з ножем та відбирав ноутбуки

5 апреля 2011 г. в 15:04

 Коли люди відмовлялись віддавати майно, злочинець пускав у хід ножа. Станіслав першим відчув на собі удари кулаків та ніг злочинця. Молодий чоловік вертався додому з ноутбуком, коли до нього підійшов незнайомець.

 

Той дістав ножа та наказав віддати техніку, а коли парубок відмовився, побив його до непритомного стану. Свого ноутбука Станіслав вже не побачив.

Станіслав, пережив напад: Первый удар нанес с ноги в грудь, после этого последовали удары руками, ногами. Я потерял сознание. Упал на живот.  Очнулся, заметил, что нету ноутбука.

Другою жертвою грабіжника став Антон. Хлопець вертався додому з ноутбуком, коли у парадному на нього напав невідомий. Злочинець так само побив неповнолітнього, після чого дістав ножа і відібрав ноутбук.

Антон, пережив напад: Я только тронул дверь, у меня удар в затылок пошел. Я сразу встал и вот так закрылся. Он меня ударить не мог. Резко достал ножик, срезал сумку и выбежал из подъезда.

Обидва потерпілі за прикметами описали одного й того самого нападника. Його зовнішність підозріло збіглась з описом місцевого молодого чоловіка, який раніше був судимий за такий самий злочин. Відразу після нападів той зник. За кілька днів пошуків молодик потрапив у засаду.

Сергій Гузеєв, в.о. начальника Путивльського РВ міліції: Квартиру никто не открыл, пришлось оставить засаду возле дома. Утром при повторной попытке начальник Угрозыска подошел к двери позвонил, открыла хозяйка, соответственно вышел Богдан.

Затриманий зізнався, що відібрав ноутбуки, аби похизуватися перед своєю дівчиною. Хлопцеві лише 18 років, навчається у технікумі, каже, грошей бракує на все. Чужі комп’ютери продав за 3 тисячі, проте вразити кохану не встиг.

 
Зізнався у злочині: Я ранее судимый, условно 2 года мне дали. Знал, что могу посадить, но видимо головой плохо думал. И пошел на это преступление. Полностью раскаиваюсь.

Хлопець попросив вибачення у побитих ним хлопців, однак каяття прийшло із запізненням. За збройні напади йому світить 12 років тюрми. Його дівчині слідчі порадили пошукати собі іншого супутника життя.

Зізнався у злочині: Плохо, что недоучился. 2 месяца осталось закончить техникум.
 

 

На Сумщині грабіжник нападав на перехожих з ножем та відбирав ноутбуки

EXMO affiliate program