На Сумщині знищили цех з виробництва псевдо-брендового одягу

8 июня 2011 г. в 15:59

В Охтирці міліція припинила діяльність підпільного цеху, в якому незаконно виробляли одяг, використовуючи знаки відомих торгівельних марок «  ADIDAS», « NIKE» «PUMA» та « REEBOK».

 

Підпільтний  цех розташовувався в одному з нежитлових будинків м. Охтирка і був розрахований на 60 робочих місць, обладнаних для пошиття одягу.  Під час огляду міліціонери  вилучили  близько 500  штук готової продукції, а також 700  бірок та етикеток відомих закордонних фірм.


Крім того в приміщенні цеху знайдені траспортні накладні на поставку виготовленого одягу. Працівники цеху та власник пояснили, що зазначена  продукція виготовлена ними з метою реалізації в торгівельній мережі на території України.


Сьогодні міліція доправила зразки контрафактної продукції правовласникам вищезазначених торгівельних марок для апроведення спеціалізованого дослідження  та нарахування збитків. Що ж до самого підприємця, проти нього міліція вирішує питання про порушення кримінальної справи. Якщо провину доведуть в суді, чоловіку загрожує до 6 років позбавлення волі.


Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

На Сумщині знищили цех з виробництва псевдо-брендового одягу

 

EXMO affiliate program