На Тернопільщині чоловік жорстоко покарав непокірну дружину – переїхав машиною, ще й добивав ножем

3 ноября 2011 г. в 12:20

Безумець покинув жінку помирати та втік, відтак не знав одну річ. Попри важкі травми та залишилась живою і повідомила про інцидент міліції.

nar10.jpg

 

Жахіття сталося в одному з сіл Теребовлянського району. Подружжя через сварку тривалий час жило окремо, відтак чоловік першим вирішив помиритися.  Він приїхав автомобілем на пасовисько, де була дружина, і запропонував відновити стосунки. Однак у відповідь той буцімто почув відмову, тож непокірну жінку вирішив покарати якомога жорстокіше.

Олег Камуля, в.о. слідчого Теребовлянського РВ міліції:

Підозрюваний належним йому автомобілем умисно наїхав на потерпілу. В подальшому вийшов з автомобіля і завдав їй удару ножем в область спини.

Жінка отримала переломи обох ніг, а ніж застряг у неї просто в спині. Однак навіть попри такі травми бідолашна залишилась живою. Потерпілу оперували кілька годин і це таки врятувало їй життя. Жінка залишилась живою і вказала правоохоронцям на свого кривдника.

Андрій Мінчук, завідувач віддленням Теребовлянської райлікарні:

Ножем було пробито її ліву лопатку, а також роздроблено ребро. І це, можливо, врятувало їй життя, т.я. ніж не рухався і таким чином не завдавав їй додаткових травм.

Зі слів затриманого, образа на дружину копичилась у нього кілька років. Родина жінки не прийняла чоловіка, тому його весь час виганяли з дому. Щоб знайти дах над головою, глава родини тинявся по заробітках і друзях та зрештою вирішив покласти край такому життю. Однак порозуміння з дружиною, як з’ясувалось, так і не знайшов.

Зараз чоловіка притягують до відповідальності за спричинення важких травм. Однак слідчі не виключають, що й майбутньому справу буде перекваліфіковано як замах на вбивство . Для чоловіка це означає лише одне – замість 10 він не побачить родину цілих 15 років, а може й поготів.

Михайло Чорній, в.о. начальника Теребовлянського РВ міліції:

Він був затриманий в іншому районі і була інформація, що він вже збирався втекти за межі України.

Олег Камуля, в.о. слідчого Теребовлянського РВ міліції:

Причиною вказаної події стали неприязні стосунки між підозрюваним та потерпілою, які на протязі тривалого часу підтримували стосунки, але останнім часом стосунки між ними склалися не найкращим чином.

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

На Тернопільщині чоловік жорстоко покарав непокірну дружину – переїхав машиною, ще й добивав ножем



 

EXMO affiliate program