На Тернопільщині люди запідозрили чупакабру у нищенні худоби

14 июня 2011 г. в 14:10

За кілька місяців із господарств безслідно зникло близько десятка корів та коней. Однак правоохоронці дослідили сліди та з’ясували, що потвора тут ні до чого.

 
Зі слів односельців, худоба почала зникати ще з осені. Корови та коні містично пропадали з пасовищ просто серед білого дня. Люди почали навіть підозрювати, що на худобу полює чупакабра.

Зникнення худоби продовжились уже цього року і люди зрештою звернулись до міліції. Правоохоронці дослідили місця злочинів та з’ясували два цікаві моменти. Чупакабра носила черевики 45-го розміру і, вочевидь, мала ще й водійські права. Слідчі виявили місця, де викрадену худобу вантажили на автомобілі, відтак вийшли на підозрюваних.

Конокрадами виявились двоє непрацюючих односельців. Щоб не видавати себе, ділки не забивали худобу на місці, а приганяли її просто до машини покупців. На отримані гроші чоловіки пиячили та оплачували комунальні платежі.

Збитки, заподіяні крадіями , склали понад 30 тисяч гривень. Під час обшуку господарств затриманих знайшли одну викрадену корову та пару коней. Худобу повернули власникам. За десяток інших забитих гнідих та ласунок коровоїдам світить 5 років тюрми. 

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

На Тернопільщині люди запідозрили чупакабру у нищенні худоби

EXMO affiliate program