На Тернопільщині річка викинула на берег труп немовляти з 20 ножовими пораненнями

1 июня 2011 г. в 12:58

На Тернопільщині річка викинула на берег труп немовляти. На тілі дитини нарахували понад 20 ножових поранень.

 

У скоєнні вбивства маляти зізналась 22-річна дівчина. Що штовхнуло її на це безумство, породілля розказала нашій знімальній групі.

На дитину натрапили люди, які прийшли набрати воду. Тіло немовляти плавало поблизу берега. Причиною смерті дитини експерти назвали вбивство. На тілі хлопчика нарахували понад 20 ножових поранень.

Степан Яцух, начальник управління карного розшуку міліції Тернопільщини:
Дитина народилася живою і доношеною. А про те, що смерть була насильницькою свідчили на тілі немовляти численні ножові поранення. Встановлено, що дитина була доношеною, а термін народження становив біля 3 діб.

На пошуки матері хлопчика пішло лічені години. Міліція перевірила всіх породіль, які перебували на обліку, і зупинилась на 22-річній дівчині. Жінка за терміном мала б уже народити, проте на пологи не з’явилась. Породілля повідомила слідчим шокуючу новину: вона самостійно народила дитину в туалеті, після чого вбила.

Степан Яцух, начальник управління карного розшуку міліції Тернопільщини:
Дана особа затримана. Можу добавити, що ця особа з одного з сіл Чортківського району, із благополучної сім’ї, неодружена.

За словами дівчини, вагітність була для неї небажаною. Хлопець, який був батьком дитини, покинув її, а на додачу ще й обікрав. Образа на нього та весь світ змусила дівчину піти на безумство.

Зізналась у злочині:

Вдарила дитину так от у живіт. – Показуйте-показуйте. – В живіт. Перший не пам’ятаю як ударила. Сюди і в шию.

Дитяче тільце матір викинула в річку, однак вода не дала приховати злочин. Породіллі загрожує 5 років тюрми. Вбивство немовляти стається на Тернопільщині вперше з початку року.
 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

На Тернопільщині річка викинула на берег труп немовляти з 20 ножовими пораненнями

EXMO affiliate program