На Тернопільщині юнак доглядав за пенсіонеркою, а потім задушив її

23 мая 2011 г. в 14:46

На Тернопільщині 20-річний юнак вбив 79-річну сусідку. За словами правоохоронців,  він спочатку навідував її, приносив харчі, а потім разом із товаришем прийшов убивати.


Сусідити повідомили , що кілька днів не бачили пенсіонерки - надвір жінка не виходила, і дверей не відчиняла. Викликані міліціонери виламали замки і знайшли тіло жінки на підлозі в коридорі. З будинку було викрадено біля 8 тис. грн. та 200 доларів, які зберігала покійна на смерть, а також мобільний телефон.

Старенька не пускала до хати незнайомців. Її навідували здебільшого соцпрацівниця і 20-річний онук сусідки. Скромний хлопець турботливо приносив бабусі харчі. Та за чотири дні до вбивства несподівано подався із другом на заробітки. Рідним хлопці оголосили, що їдуть до Москви, проте пізніше їх затримали у Києві.

Як розповіли вже самі затримані, від'їзд з рідного міста був зроблений для алібі. Із 18-річним другом юнак поїхав до столиці. Та вже наступного дня потайки вони повернулися і рушили до будинку бабусі.

"Я постукав у вікно, вона відкрила двері, зайшов у хату. Зачинив за собою двері. Поки вона йшла задом, я її вдарив, і вона впала", - розповів зловмисник.

Тоді до хати забіг товариш, і вже вдвох узялися душити жертву. З хати одразу вирішили не тікати, дочекатися вечора Відкрили коробку цукерок. У хаті просиділи цілий день, бо боялися вийти, щоб їх не побачили.

У Києві вбивці, вважаючи, що мають залізе алібі, розважалися три дні, поки не були затримані.

Наразі за сплановане жорстоке вбивство молодики можуть провести за ґратами до 15 років, або навіть решту свого життя.

 

Источник: tsn.ua

 

На Тернопільщині юнак доглядав за пенсіонеркою, а потім задушив її

EXMO affiliate program