«На вашому авто досі немає сигналізації? Тоді ми йдемо до вас!»

5 октября 2011 г. в 15:40

У Черкасах понад три десятки власників машин стали жертвами двох крадіїв-наркоманів.

 ygon.jpg

Ті крали з автомобілів магнітоли, гроші і будь-що, придатне для обміну на гроші. Відкривати чужі машини злодіям допомагав примітивний спосіб. Як йому простояти – дивіться далі.

Масові крадіжки з автомобілів розпочалися ще з початку року. Злочинці викрадали автомагнітоли, гроші ті інші цінні речі. Покласти край злочинам правоохоронцям вдалося лише восени, коли на ринку попалися двох чоловіків. Затримані продавали цуплені автомагнітоли. Слідчі встановили, що приймачі було викрадено із понад трьох десятків автомобілів.

Обидва затриманих виявились раніше судимим. За їхніми словами, усі гроші вони витрачали на наркотики. Щоб забезпечити щоденну дозу, вони вчиняли крадіжки із автомобілів, власники яких поскупились на їхній захист. Більшість злочинів наркомани вчинили із машин вітчизняного виробництва, бо відкрити їх не складало особливих труднощів.

Самоучці та його спільнику світить по 5 років тюрми. Щоб уберегти свій автомобіль від крадіжки, правоохоронці радять автовласникам дослухатися до порад затриманих злочинців.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

 

Источник: kriminal.tv

 

«На вашому авто досі немає сигналізації? Тоді ми йдемо до вас!»

Каждый ремонт требует укладки линолеума. Это хороший способ сохранить тепло в Вашей квартире, сегодня мы рады предложить новый антистатический линолеум укладка которого будет выполнена исключительно профессионалами. Подарите себе тёплый дом вместе с антистатическим линолеумом и заказывайте его укладку у профессионалов!

EXMO affiliate program