На Вінниччині чоловік вбив сусіда за розбиту шибку

30 апреля 2011 г. в 16:24

В селі Кордишівка Козятинського району Вінницької області чоловік побив свого сусіда, який внаслідок отриманого травматичного шоку помер.


Про це повідомляє відділ зв’язків з громадськістю Управління міністерства внутрішніх справ.

Днями до чергової частини Козятинського райвідділу міліції надійшло повідомлення від 29-річного жителя села Кордишівка. Він заявив про те, що в приміщенні літньої кухні власного домогосподарства виявив мертвим свого 58-річного сусіда. Як повідомив чоловік, напередодні сусід прийшов до нього на вечерю та залишився ночувати. Ранком господар пішов до будівлі літньої кухні розбудити свого гостя, але чоловік був мертвий.

На місце події прибула слідчо-оперативна група. Під час огляду тіла померлого не було виявлено жодних ознак насильницької смерті. За попереднім висновком лікаря, чоловік раптово помер. Але, враховуючи кримінальне минуле і потерпілого, і господаря будинку, інтуїція правоохоронцям підказувала, що смерть чоловіка настала не випадково.

 

Як повідомив начальник Козятинського райвідділу міліції Олег Будківський, обидва чоловіки раніше судимі. Один - за незаконне виробництво, виготовлення придбання, зберігання наркотичних засобів, інший – за вбивство. Покійний 10 років провів у в’язниці, де відбував покарання за вбивство рідної тітки.

Поки співробітники міліції опитували господаря будинку та його дружину, судово-медичний експерт з’ясував, що помер 58-річний чоловік помер від травматичного шоку. У покійного була виявлена черепно-мозкова травма та перелом чотирьох ребер.

Як з’ясувалось, між чоловіками давно були дружні сусідські стосунки. Напередодні трагедії потерпілий прийшов до свого сусіда на вечерю. Постукав у вікно, і не розрахувавши власної сили, розбив вікно. Розлючений господар побив сусіда та наказав йому йти до літньої кухні лягати спати. Ранком господар будинку виявив мертвим свого гостя та зателефонував до міліції. Співробітникам міліції чоловік розповів все, крім того, що він побив сусіда.

Зараз підозрюваний затриманий.

Стосовно нього порушено кримінальну справу за ч.2 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). Чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

 

Источник: vinnitsa.info

 

На Вінниччині чоловік вбив сусіда за розбиту шибку

EXMO affiliate program