На Вінниччині живе найнижча українка. Жінці 36 років, її зріст усього90 сантиметрів

18 октября 2011 г. в 11:07

Усе своє життя за світом людина спостерігає лежачи. Діла до маленької українки немає нікому – крім рідних.  Єдине про що мріє жінка – це новий візок та Інтернет, щоб знайти друзів.

 222.jpg
У свої 36 років Світлана Шевчук схожа на немовля. Її зріст лише 90 сантиметрів, а вага 26 кілограмів. Доглядають жінку -  мати, дід та бабця. Батько покинув родину одразу, як народилася дитина. Не хотів виховувати доньку-каліку.

Рухатися жінка може тільки соваючись. Навчилася самостійно користуватися мобільним. Любить  романи та детективи. Від народження вона жодного разу не стала на ноги. Але пристосувалася до життя по - іншому. Навіть читає не як усі. Навчив читати Світлану дідусь, до школи дівчину не брали.

На ноутбук рідня збирала кілька років, аби Світлана могла слухати музику, переглядати фільми та фотографії. Тепер він їй за друга. Друкувати їй важко, бо не дістає руками до всіх клавіш. Опанувати техніку допомагали сусіди.

Зараз Надія Іванівна з усмішкою спостерігає за дочкою. Проте ще 36 років тому її запевняли, такі діти довго не живуть.

Світлана любить гуляти на вулиці. От тільки зараз робити це непросто. Замість спеціального візка її возять у старій дитячій колисці. Люди написали кілька десятків звернень до управління соціального захисту населення, проте марно. Діла до жінки немає нікому.

ОЛЕГ ЛІЩИНА - КОРЕСПОНДЕНТ НАДЗВИЧАЙНИХ НОВИН:
У службі соціального захисту населення, журналістам Надзвича1йних новин  м’яко кажучи не зраділи. Побачивши знімальну групу, тут просто зачинили двері.

Мати Світлани не розуміє – чому вона платить податки, на які живуть чиновники, а вони від неї відвертають голови. Утім сильно байдужістю не переймається – каже, найсвятіше для неї – дочка.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

На Вінниччині живе найнижча українка. Жінці 36 років, її зріст усього  90 сантиметрів

EXMO affiliate program